
Portfolio
Welkom bij het Portfolio van Verlosvideo, waar we een selectie van onze projecten uit samenwerkingen met diverse organisaties delen. We zijn trots op onze partnerschappen met praktijken, ziekenhuizen en online informatieplatforms. Elk project dat we aangaan, is gericht op het delen van hoogwaardige, educatieve informatie. Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en ontdek hoe Verlosvideo samenwerkt om een positieve impact met animatievideo's.
1
De HASTA Studie
Een animatievideo als hulpmiddel voor het includeren van participanten aan medisch wetenschappelijk onderzoek. Máxima MC.
2
NVOG
De nieuw opgerichte Commissie Preventie vertoonde deze animatievideo op het landelijke Gynaecongres van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) voor de bekendmaking van hun commissie. De preventieve routekaart en de cruciale rol die de gynaecoloog in deze vrouwspecifieke aandoeningen speelt.
3
Annature Geboortezorg
Verlosvideo en Annature Geboortezorg bundelen hun krachten voor een driedelige animatievideo-serie over hypertensie, pre-eclampsie/HELLP-syndroom en het vervolg na pre-eclampsie/HELLP, waaronder aandacht voor Cardiovasculair Risicomanagement (CVRM). Deze serie biedt essentiële informatie en praktische tips voor een beter begrip en voorbereiding.
4
Zorg bij Jou – Santeon ziekenhuizen
Voor de lancering van de Patient Journey App van Zorg bij Jou ontwikkelde ik deze uitleganimatie in opdracht van de Santeon ziekenhuizen. De video legt in 90 seconden uit hoe de app zwangeren persoonlijke informatie biedt, gekoppeld aan het EPD, en hoe thuismonitoring van bloeddruk, bloedsuiker en CTG zorgt voor efficiëntere, toekomstbestendige geboortezorg.
05
Verloskundigen Spoedpost Nijmegen
Deze animatievideo voor de Verloskundigen Spoedpost Nijmegen biedt een duidelijke en toegankelijke uitleg van de nieuwe zorgstructuur die verloskundigen in de regio Nijmegen vanaf 2027 samen met het CWZ en Radboudumc gaan bieden. De video legt de werkwijze van de Spoedpost uit, inclusief de mogelijkheden voor spoedconsulten, poliklinische bevallingen, pijnstilling zoals bevalbaden en lachgas, en de samenwerking tussen zorgverleners. Het doel is om toekomstige patiënten en zorgverleners op een interactieve en visuele manier te informeren.